Qui som

Tecnoserveis va iniciar la seva trajectòria empresarial al març del 2007 amb un equip inicial constituït per quatre persones que proveníem del mateix sector i ja ens coneixíem prèviament, la qual cosa va suposar un avantatge a l’hora de formar un equip cohesionat i ben coordinat des del principi.

Des d’aleshores, hem treballat àrduament per consolidar la nostra empresa en un mercat cada vegada més competitiu. Hem ampliat els membres de l’equip i ara comptem amb sis professionals amb una àmplia experiència en el sector, la qual cosa ens permet proporcionar als nostres clients un elevat nivell de professionalitat i assegurar la qualitat dels nostres serveis.

Al llarg d’aquests anys, hem evolucionat per a anar adaptant-nos als canvis del mercat i a les noves tendències del sector. Actualment, som una companyia compromesa amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa, i l’objectiu principal de Tecnoserveis és esdevenir una empresa de referència en el camp de les energies renovables.

Amb aquest objectiu, utilitzem la tecnologia més avançada i les solucions més innovadores per a ajudar els nostres clients a aconseguir una gestió eficient de l’energia i minimitzar l’impacte sobre el medi ambient. Estem convençuts que, gràcies al nostre compromís i a l’alt nivell de qualificació del nostre equip de professionals, continuarem creixent i consolidant-nos com a empresa líder en el sector.

Desplaça cap amunt