Política de galetes

En compliment d’allò que disposa la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrónic, s’informa la persona usuària (en endavant, «Persona Usuària») que el lloc web https://tecnoserveis.cat (en endavant, «Lloc Web») utilitza galetes pròpies i de tercers per a facilitar i millorar la navegació de la Persona Usuària, així com per a oferir serveis personalitzats.

 1. Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el dispositiu de la Persona Usuària quan aquesta accedeix a determinats llocs web i que permet emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de la Persona Usuària o del seu equip. Les galetes poden ser pròpies, quan són gestionades pel mateix lloc web que es visita, o de tercers, quan són gestionades per un tercer aliè al lloc web que es visita.

 1. Tipus de galetes utilitzades en el Lloc Web

En el Lloc Web es fan servir els següents tipus de galetes:

 • Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a la Persona Usuària la navegació a través del Lloc Web i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi existeixen, como ara controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, realitzar el procés de compra d’una comanda, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, etc.
 • Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a la Persona Usuària accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general, predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de la Persona Usuària, como ara l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des de la qual hi accedeix, etc.
 • Galetes d’anàlisi: Són aquelles que permeten el seguiment i l’anàlisi del comportament de les persones usuàries en el Lloc Web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes s’utilitza en el mesurament de l’activitat del Lloc Web, per tal d’introduir-hi millores en funció de l’anàlisi de les dades sobre l’ús que en fan les persones usuàries del servei.
 • Galetes publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió eficaç dels espais publicitaris que s’han inclòs en el Lloc Web, en base a criteris com el contingut editat o la freqüència en què es mostren els anuncis.
 1. Gestió de les galetes

La Persona Usuària pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu dispositiu. A continuació, s’indiquen els enllaços a les pàgines d’ajuda dels principals navegadors per a gestionar las galetes:

 1. Modificacions de la política de galetes
  TECNOSERVEIS es reserva el dret a modificar aquesta política de galetes en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís a la Persona Usuària. En cas que s’hi produeixin modificacions significatives se n’informarà la Persona Usuària a través del Lloc Web o per qualsevol altre mitjà adequat.
 2. Acceptació de la política de galetes
 3. En accedir al Lloc Web, la Persona Usuària accepta l’ús de galetes per part de TECNOSERVEIS d’acord amb aquesta política de galetes. Si la Persona Usuària no accepta l’ús de galetes haurà de configurar el seu navegador per a rebutjar-les abans d’accedir al Lloc Web.

 4. Contacte
 5. Si la Persona Usuària té qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes pot posar-se en contacte amb TECNOSERVEIS a través de l’adreça de correu electrònic correu@tecnoserveis.cat.

Desplaça cap amunt