Avís legal

  En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa les persones usuàries que el lloc web https://tecnoserveis.cat https://tecnoserveis.cat (en endavant, el «Lloc Web») és propietat de Tecnoserveis delmar S.L. (en endavant, «TECNOSERVEIS»), amb NIF B43898196 i domicili social a Rambla de Felip Pedrell 47 43500 Tortosa. L’accés i ús del Lloc Web atribueixen la condició de persona usuària (en endavant, «Persona Usuària»), i des de l’accés i/o ús del Lloc Web s’accepten les condicions generals d’ús que s’estableixen en aquest avís legal.
  1. Propietat intel·lectual i industrial
Tots els continguts del Lloc Web, entesos, a títol enunciatiu, com els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, software, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font (en endavant, «Continguts»), són propietat de TECNOSERVEIS o de tercers, sense que puguin entendre’s com a cedit a la Persona Usuària, en virtut d’allò que es disposa en aquest avís legal, cap dret d’explotació sobre ells més enllà d’allò que sigui estrictament necessari per a l’ús correcte del Lloc Web.
  1. Política de privacitat
Les dades personals que la Persona Usuària pugui facilitar a través del Lloc Web seran tractades per TECNOSERVEIS de conformitat amb allò que estableix la seva política de privadesa, que forma part integrant d’aquest avís legal.
  1. Exclusió de responsabilitat
TECNOSERVEIS no es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de l’accés o ús del Lloc Web, inclosos, sense limitació, els produïts en els sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. Tampoc es fa responsable de la veracitat, exactitud o actualització de la informació que contingui el Lloc Web ni de l’ús d’aquesta per part de tercers.
  1. Modificacions de l’avís legal
TECNOSERVEIS es reserva el dret de modificar aquest avís legal en qualsevol moment, sense necessitat de previ avís a la Persona Usuària; és responsabilitat d’aquesta revisar aquest avís legal en cada accés al Lloc Web.
  1. Legislació i jurisdicció aplicables
Aquest avís legal es regirà i s’interpretarà d’acord amb la legislació espanyola. Per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l’accés o ús del Lloc Web, ambdues parts se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya), renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls. Si teniu algun dubte o consulta sobre aquest avís legal podeu posar-vos en contacte amb TECNOSERVEIS a través de l’adreça de correu electrònic correu@tecnoserveis.cat. Última actualització: 19-04-23  
Desplaça cap amunt