Assessorament

Oferim serveis d’assessorament en tramitacions d’enginyeria, així com assessorament energètic i de finançament.
El nostre objectiu és donar un assessorament integral i personalitzat, adaptat a les necessitats específiques de cada projecte o client. El nostre equip està preparat per a proporcionar l’orientació necessària en cada etapa del procés.

Tramitacions d’enginyeria

Assessorem en el procés de tramitació de permisos, llicències i autoritzacions relacionades amb projectes d’enginyeria. Ajudem els nostres clients a comprendre i acomplir els requisits legals i les normatives aplicables, agilitzant el procés i assegurant el compliment dels estàndards requerits.

Assessorament energètic

Avaluem les necessitats energètiques dels nostres clients, identifiquem àrees de millora i recomanem solucions i tecnologies eficients que redueixin els costos minimitzin l’impacte ambiental.

Finançament

Proporcionem i tramitem opcions de finançament flexibles i adaptades a cada projecte per tal de facilitar la realització d’inversions en eficiència energètica y energies renovables i, d’aquesta manera, permetre a la nostra clientela aprofitar les oportunitats de millora en les seves instal·lacions.

Desplaça cap amunt